Mire szolgál az Animalfreedom? Animalfreedom nem szabadit ki állatokat, hanem megpróbálja az embereket arra ösztönözni, hogy megrozsdásott elméleteiket az állatok erkölcstelen kihasználásáról megváltoztassák. Az a véleményünk, hogy a gazdák, az állam, a fogyasztók, az állatok, valamint a környezet hosszú távon nem érnek el semmit az intenziv-iparszerü állattenyésztéssel. Ez az iparág külpiacon szerzendö nyereségnek eszköze és célja. Valamennyi állat érdekét szolgálja az, ha törvényben elismerik az állatok alkotmányos szabadságát, azt, hogy szabadok és nem korlátozottak természetes magatartásukban. Szabadság az emberek alapvetö alkotmányos joga, de az állatoknak hivatalosan nincsenek még jogaik.
 

Az Animalfreedom honlap tulajdonosa az Animal Freedom Alapitvány. Webmastere tagja a hollandiai Állatok Jogaiért Pártnak. Támogatjuk az állatok életörülményeinek javitására szolgáló eröszak nélküli, legális és pozitiv kezdeményezéseket, azokat melyeknek alapgondolata”’think global-act local (gondolkodj nagyban – cselekedj helyben) A globalizáció nem tekinthetö felmentölevélnek az embrek, állatok és a természet kiihasználására.

Sok száz cikket irtunk arról, hogyan születtek a visszás helyzetek és gyakorlatok az intenziv állatenyésztésben (lsd. Fényképek és rövid videófilm) Mi magyarázatot adunk és megoldásokkal szolgálunk!

Amit magad tehetsz meg az állatokért.