We presenteren natuurlijk allereerst boeken van anderen over dierenrechten en dieren in het algemeen. Een deel van de website is via printing on demand in meerdere boeken en talen (zie rechtsboven) uitgebracht. Waarom geeft de Stichting boeken uit, terwijl je de inhoud gratis op Internet kunt lezen? Er kunnen redenen zijn om toch de tekst op papier te willen hebben, bijvoorbeeld:
  • sommigen hebben er een hekel aan om langdurig van het scherm te lezen.
  • de presentatie van de inhoud is thematisch en geeft een rustiger beeld dan op de website.
  • je kunt het boek cadeau doen aan geïnteresseerde personen, die niet graag op Internet teksten lezen.
  • een deel van de opbrengst van het boek gaat als steun naar de Stichting Animal Freedom.
Via onderstaande links wordt een overzicht van de boeken gegeven. Titus Rivas schreef een boekbespreking.

Via Lulu.comsmoezenboek

In de discussies over bio-industrie en oplossingen voor het dierenleed worden veel smoezen aangedragen om niet echt iets te hoeven doen om dierenleed te voorkomen. Vandaar dit 'Smoezenboek'. De titel van dit boek over drogredenen is: Het Smoezenboek. Ongeldige argumenten in het debat over misbruik van dieren.

Via bol.com

Smoezen over diergebruik
Vrijheid is een grondrecht voor dieren
cover De titel van een is:
Vrijheid als grondrecht voor dieren , auteur
In de natuur is het recht op vrijheid intrinsiek. De term "vrije natuur" duidt daar al op. Het is de mens die dit intrinsieke recht ten aanzien van de natuur met voeten treedt. Wat de voordelen zijn wanneer we dit grondrecht in al zijn consequenties doordenken wordt in het boek overzichtelijk gepresenteerd.
recepten zonder vlees De titel van een boek met gezonde alternatieven voor vlees is: Eet de bio-industrie de wereld uit! Kleurrijke en smakelijke recepten zonder vlees

Boeken zoeken op bol.com