20 oktober, Doenrade/Sittard/Geleen/Heerlen
Zondag 20 oktober gaat pastoor Louis Cordewener in parochiekerk St. Jozef in Doenrade voor tijdens de jaarlijkse Hubertusviering die om 10.00 uur begint. De viering wordt opgeluisterd door de 'Jachthoornblazers van Rolduc'. Aansluitend aan de mis worden paarden, honden en andere (huis)dieren gezegend. Na afloop kan men 'bij Vincent onder de Poort', Kerkstraat 53 gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Meer info: 046-4425000

27 oktober, Swalmen
Zondag 27 oktober organiseert WBE Beesel-Reuver-Swalmen op kasteel Hillenraedt in het Midden-Limburgse Swalmen de jaarlijkse Hubertusviering. De eucharistieviering op de rustieke binnenplaats van dit prachtige middeleeuwse kasteel begint om 11.00 uur. Jachthoorngroep Grubbenvorst/Melderslo en de High Scottish Piper Kenny Brouwers zorgen voor passende muzikale begeleiding. Onder het genot van een drankje en een hapje kan worden nagepraat.

30 oktober
Op woensdagavond 30 oktober zullen de Berkenhorstblazers de Hubertusmis in de H. Andreaskerk te Steenwijkerwold musikaal omlijsten. De mis begint om 19.00 uur.
2 november, Epe
De Hippische Vereniging Epe organiseert op zaterdag 2 november een Sint Hubertusrit in Epe. De rit gaat eerst in kolonne naar de Katholieke kerk in het centrum van Epe, waar rond 11.00 uur de inzegening 'voor een goede jacht' zal plaatsvinden.

3 november, Obdam/heerhugowaard
Op 3 november 2013 wordt op initiatief van WBE 't Ouwe Land in de kerk van de St.Victorparochie te Obdam om 10.00 uur een Hubertusmis gehouden.Pastoor Paul Vlaar zal deze mis leiden en Jachthoonblaasgroep 't Wildrijk zorgt samen met de Duitse hoorngroep Hinter der Meute uit Neukirchen voor de muzikale omlijsting.

3 november, Dokkum
Zondag 3 november zal op initiatief van "de Fryske oarder van Hubertus”  in Dokkum een Hubertusviering worden gehouden.  Het adres is, Sint Bonifatiuskerk aan de Koningstraat 26 te Dokkum (gratis en ruime parkeergelegenheid). De viering begint om 14:00 uur. Voorganger bij de plechtigheid is pastor Paul Verheijen. Jachthoorngroep "Après Chasse” zal hun muzikale medewerking aan de viering verlenen in samenwerking met jachthoorngroep "Wad'n klank” .

3 november, Beckum/Enschede/Hengelo
De Enschedese Jagersvereniging organiseert op zondag 3 november een Hubertusviering in de R.K. Kerk Heilige Blasius in Beckum. Net als voorgaande jaren zal aalmoezenier Anne Kramer de kerkdienst in het Twentse dialect opdragen. Aanvang: 10.00 uur. Jachthoorngroep Les Trompes de Quatre Vents zorgt voor muzikale begeleiding. Na de mis is er gelegenheid om uw jachthond te laten zegenen. Daarna bent u van harte welkom in Het Wapen van Beckum voor een gezellige nazit.

3 november, De Moer/Tilburg
Zondag 3 november vindt op het kerkplein van Sint Joachim in De Moer een Hubertusviering plaats. Pastoor Luijkckx van parochie Heilige Willibrord zal tijdens deze openluchtviering de aanwezige honden, paarden en huisdieren zegenen. Jachthoornblazers zullen het geheel opluisteren en traditionele Hubertusbroodjes worden na de wijding uitgedeeld aan de aanwezigen. Het geheel wordt afgesloten met koffie, worstenbroodjes en soep. De Hubertusviering begint om 12.00 uur en wordt georganiseerd door WBE De Moer eo.

3 november, Kerkrade
De Jachthoornblazers van Rolduc vieren op zondag 3 november hun traditioneel patroonsfeest. Ter gelegenheid hiervan is er om 11.00 uur een sfeervolle Hubertusviering in de abdijkerk van Rolduc te Kerkrade. In deze speciale viering worden onder leiding van Thei Extra delen van de Missa Rodensis en De Grande Messe de Saint Hubert uitgevoerd. Aansluitend wordt naar oud gebruik het Hubertusbrood gezegend en onder de aanwezigen uitgedeeld. Honden zijn in de abdijkerk helaas niet toegestaan.Na de viering is er in de horeca gewelfkelder "De Verloren Zoon” van het abdijcomplex nog een gezellig samen zijn. Hierbij is iedereen van harte welkom. E-mail: wil.schaeps@gmail.com  en website: www.jachthoornblazers-rolduc.nl

9 november, Oirschot
Zaterdag 9 november wordt in Mariakapel de Heilige Eik, Proosbroekweg 11 in Oirschot om 10.00 uur een Hubertusviering gehouden. De organisatie is in handen van de Oirschotse jagersvereniging, in samenwerking met WBE Moergestel en WBE Noordwest-Kempen. Muzikale omlijsting is in handen van de jachthoornblazersgroep 'De Vaesheimers'. Na afloop vindt zegening van honden, paarden en huisdieren plaats en worden Hubertusbroodjes uitgedeeld.

10 november, Megchelen
Bestuur en jachthoornblaasgroep van WBE Gendringen-Bergh organiseren op zondag 10 november een Hubertusviering in de R.K. Kerk St. Martinus te Megchelen. Aanvang 10.00 uur. Na afloop ontvangen jagers en jachthonden de zegen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie en een stevige maaltijdsoep bij zalencentrum Jan ter Voert.

Naar onze reactie op de actualiteit Smartphone versie met overzicht belangrijkste artikelen op deze site