Homepage

Magyar-English-Deutsch-Polski-Russian-Europe

Az alapvető jogokról és az állatok jólétéről

Mire szolgál az Animalfreedom? Animalfreedom nem szabadít ki állatokat, hanem megpróbálja az embereket arra ösztönözni, hogy megrozsdásott elméleteiket az állatok erkölcstelen kihasználásáról megváltoztassák. Az a véleményünk, hogy a gazdák, az állam, a fogyasztók, az állatok, valamint a környezet hosszú távon nem érnek el semmit az intenzív iparszerű állattenyésztéssel. Ez az iparág külpiacon szerzendő nyereségnek eszköze és célja. Valamennyi állat érdekét szolgálja az, ha törvényben elismerik az állatok alkotmányos szabadságát, azt, hogy szabadok és nem korlátozottak természetes magatartásukban. Szabadság az emberek alapvető alkotmányos joga, de az állatoknak hivatalosan nincsenek még jogaik.

Az Animalfreedom honlap tulajdonosa az Animal Freedom Alapítvány. Webmesteré tagja a hollandiai állatok Jogaiért Pártnak. Támogatjuk az állatok életkörülményeinek javítására szolgáló erőszak nélküli, legális és pozitív kezdeményezéseket, azokat melyeknek alapgondolata”'think global-act local" (gondolkodj nagyban - cselekedj helyben) A globalizáció nem tekinthető felmentő levélnek az emberek, állatok és a természet kihasználására.

Sok száz cikket irtunk arról, hogyan születtek a visszás helyzetek és gyakorlatok az intenzív állattenyésztésben (lsd. Fényképek és rövid videófilm) Mi magyarázatot adunk és megoldásokkal szolgálunk!

Amit magad tehetsz meg az állatokért.