Homepage

Smartphone version with the most important articles in English summarizedMagyar-English-Nederlands-Espanol-Français-Deutsch-Polski-Russian

Animalfreedom az állatok jogairól és egészséges étkezésröl szól

Mire szolgál az Animalfreedom? Animalfreedom nem szabadít ki állatokat, hanem megpróbálja az embereket arra ösztönözni, hogy megrozsdásott elméleteiket az állatok erkölcstelen kihasználásáról megváltoztassák. Az a véleményünk, hogy a gazdák, az állam, a fogyasztók, az állatok, valamint a környezet hosszú távon nem érnek el semmit az intenzív iparszerű állattenyésztéssel. Ez az iparág külpiacon szerzendő nyereségnek eszköze és célja. Valamennyi állat érdekét szolgálja az, ha törvényben elismerik az állatok alkotmányos szabadságát, azt, hogy szabadok és nem korlátozottak természetes magatartásukban. Szabadság az emberek alapvető alkotmányos joga, de az állatoknak hivatalosan nincsenek még jogaik.

Az Animalfreedom honlap tulajdonosa az Animal Freedom Alapítvány. Webmesteré tagja a hollandiai állatok Jogaiért Pártnak. Támogatjuk az állatok életkörülményeinek javítására szolgáló erőszak nélküli, legális és pozitív kezdeményezéseket, azokat melyeknek alapgondolata”'think global-act local" (gondolkodj nagyban - cselekedj helyben) A globalizáció nem tekinthető felmentő levélnek az emberek, állatok és a természet kihasználására.

Sok száz cikket irtunk arról, hogyan születtek a visszás helyzetek és gyakorlatok az intenzív állattenyésztésben (lsd. Fényképek és rövid videófilm) Mi magyarázatot adunk és megoldásokkal szolgálunk!

Amit magad tehetsz meg az állatokért. 

Author: Bert Stoop
This page describes one aspect of the influence that man has on the quality of life of an animal.
We wish to promote the (in other countries as well) growing of awareness, that freedom is also important for an animal. An animal is not a thing, but a being that has the right to quality of a natural way of life. The quality of the whole is greater than the sum of its parts.

If you want to do something to help animals, click here for our suggestions.

If you appreciate our site, then please help spreading the articles, like via social media.

Version for smartphones with overview of the most important articles on this site

Read more articles or advertising?