Op dit deel van de site honderden bijdragen van deskundigen, journalisten, dierenliefhebbers, etc.. Hoewel een deel van deze artikelen al wat ouder is, is de boodschap dat de vee-industrie diervriendelijker moet nog steeds actueel. Er is een kort overzicht van de columns en een toelichting.

Wij zijn op zoek naar vrijwillige vertalers. Beheers je een vreemde taal en wil je ons helpen ook in het buitenland artikelen van deze site aan te bieden, stuur ons dan een mailtje.

 

Heb je een suggestie? Kom je een fout(e link) tegen of informatie die is verouderd? Wil je reageren (pro of contra) op iets wat je op de site hebt gelezen? Mail het ons. We reageren graag en snel.

Actuele tweets over "dierenrechten".

Op onze Facebook pagina kun je berichten schrijven.

   

Feedback aan Animal Freedom

Contact via mailWat vind je (goed/slecht, duidelijk/onduidelijk e.d.) van de site Animal Freedom? Geef je mening via e-mail: reactie@NOSPAManimalfreedom.org
(verwijder NOSPAM uit het adres. Dit is gedaan om automatisch verstuurde SPAM te voorkomen).

In hoeverre komt jouw mening overeen met die van Animal Freedom? We hebben een speciale pagina met allerlei testjes.

 

Promotie van het recht op vrijheid

Help mee (de boodschap van) Animal Freedom te promoten op andere sites door een link te maken of artikelen over te nemen in de geschreven pers.

Elders op deze site staat beschreven hoe je ons kunt nog meer steunen.

Ondertussen reageren we op de actualiteit op het weblog:

     

Reactie op veehouderij of dieren in het nieuwsMensen rondom Animal Freedom reageren op actuele ontwikkelingen via een weblog. Deze laatste reacties kun je op de meeste pagina's rechtsonderaan vinden. Hiernaast de laatste 3 bijdragen.

'De achterkant van het platteland'​ is een digitale bewerking van artikelen die journalist Marien Abrahamse voor het Financieele Dagblad schreef. Sommige van deze artikelen zijn gedateerd, maar de meeste helaas nog verbazingwekkend actueel.

Klik hier voor een overzicht van zijn weblogs.

 
     

Wil je ons helpen via een donatie?

 

U kunt ons steunen door het kopen van een boek en een donatie te doen.

 

lifestyle