Leer in 5 avonden de basisvaardigheden van het koken: Snijden, deeg maken, pasta bereiden en smakelijke menu’s samenstellen.

De lessen beginnen steeds om 18.00 uur. Vanaf 20.00 heet het dan: ‘Het eten is klaar’. Of je nu als full-time vegetariër op zoek bent naar nieuwe recepten of dat je besloten hebt om niet (meer) iedere dag vlees te eten, de cursus zal zeker inspirerend voor je zijn.

 

 

Voor een smakelijke vegetarische maaltijd denk je aan wat anders dan aan het standaard patroon van aardappels/groente/vlees-(vervanger). Je leert creatief omgaan met granen, noten en zaden.  De menu’s zijn deels biologisch.

     

De kookcursus wordt gegeven door kok-aan-huis Birgit Flüg. Geef je nu alvast vrijblijvend op bij Birgit of bij Animal Freedom als belangstellende, dan houden we je via een mail op de hoogte.

Meer informatie: Birgit Flüg, 0595-557035 www.kok-aan-huis.com

Plaats cursus: Munnikeholm 4, Groningen.

Tijd: 18-22:00.

 
     

De cursus wordt gehouden in het voorjaar van 2018 op de volgende

 

 

 

Daarnaast op 5 april een veganistische kookworkshop

 


woensdagavonden:

7 maart

14 maart

28 maart

4 april

11 april

     

Recepten voor eten zonder vlees

Klik hier voor de receptenzoekmachines van Vegatopia, Veganistenvereniging, het Vegetarische Plekje en Lekker Plantaardig simultaan op 1 pagina.

Startpagina's:
vegetarisch.pagina.nl
veganisme.pagina.nl

 

Mensen die drie tot vijf porties groente en fruit per dag eten (circa 240 tot 400 gram), hebben elf procent minder kans op een beroerte hebben dan mensen die minder dan drie porties groente en fruit per dag eten. Meer dan vijf porties groente en fruit (ongeveer 400 gram per dag) vermindert het risico zelfs met 26 procent.

Twijfel je of je wel gezond eet, doe dan onze test.