Homepage
Nederlands

Welke religie past het beste bij jou?

Test het op deze pagina!

Nederlanders mogen dan steeds minder vaak ter kerke gaan, toch vermoeden we vaak nog steeds dat er meer is dan louter materie en toeval. Maar wat geloven we nu eigenlijk? De test is een verkorte en aangepaste versie van de reli-wijzer zoals deze te vinden was op de site van de Volkskrant en NCRV. De test geeft de mate van overeenstemming met het Boeddhisme, Hindoeïsme, Humanisme, Joodse geloof, Katholicisme, Islam, Protestantisme of "geen geloof (Reliloos)". Je kunt het scherm zo omlaag scrolen dat je kunt zien hoe jouw antwoorden bijdragen aan de uitslag.

Begin test

Bedankt voor het invullen. (Wanneer je op een link hebt geklikt en op deze pagina terugkomt en de scores zijn weg, klik dan opnieuw in een willekeurig hokje). Wil je weten hoe wij denken over spiritualiteit en dieren, klik dan hier.

logoEr is in de wereld meer verborgen dierenleed dan de laatste minuut van een dierenleven bij de slacht. Een dier lijdt ook aan verveling in een dichte stal. Een dier heeft recht op een natuurlijk en vrij leven.

Wanneer u Stichting Animal Freedom wilt steunen, leest u hier hoe u dat kunt doen.

Stichting Animal Freedom.
Auteur .

Onze hoofdartikelen in boek, in een overzicht of op een aparte mobielvriendelijke site.

Naar onze reactie op de actualiteit op Facebook.

Privacy verklaring.

pijl omhoog